sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Iso-Britannia

Iso-Britannia on yksi EFn suosituimmista kohteista, ja ei ihme. Se on hinnaltaan ainakin huokeampi kuin USA ja siellä varmasti pääset oppimaan englantia. Esimerkiksi Lontoo on aivan upea kaupunki, mutta jos britit ovat unelmakohteesi, sinulla todellakin on valinnanvaraa kaupungeissa. 14-18 vuotialle vaihtoehdoissa ovat Bournemouth, Brighton, Hastings, Oxford, Torquay sekä tietenkin Lontoo. 10-14 vuotiaille lista on hieman suppeampi, mutta junioreille on valittavissa Isle of Wight, Rookesbury ja Weymouth.

Bournemouth

Ainakin ihanat maisemat! Täällä on kuulemma Britannian parhaimmistoon kuuluvat rannat. Bournemouthissa pääset siis syventämään rusketustasi rannalla, shoppailemaan keskustassa sekä myös rentoutumaan puistossa. EFn sivujen mukaan pääset jopa kokeilemaan surffausta!


Hastings

Hastingsia on sanottu tosi kotoisaksi ja kauniiksi kaupungiksi. Aktiviteetit vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta ja paikan historia ainakin värikkäältä. Rantaa rakastaville Hastings on Bournemouthin kaltaan mahtava.


Oxford

Kuuluisassa yliopistokaupungissa, Oxfordissa arkkitehtuuri on ihan upeaa. Brittikulttuuri ja akateeminen ilmapiiri ovat Oxfordille ominaisia. Harry Potter-faneille on ainakin paljon kiinnostavaa nähtävää, ja historiasta pitäville.


Torquay

Torquay on kyllä ihan mielettömän kaunis kaupunki! Siis huh huh. Tosi monet on myös kehunut tätä kurssikohteena. Rantaa, vesiurheilua ja aurinkoista säätä - kiinnostaako?


Lontoo

Lontoo, ihan varmasti jokainen tietää tämän kaupungin. Oon itse käynyt siellä ihan vaan lomamatkalla, mutta ainakin voin sen perusteella sanoa että ihan mahtava paikka. Se kaupunkifiilis siellä on vaan jotain niin uskomatonta. Kuuluisimmat nähtävyyden taitavat Lontoossa olla Big Ben ja London Eye, jotka varmasti pääset näkemään reissullasi.



Brighton

Tämä on yksi tosi suosittu kurssikohde myös. Ranta on Brightonissa oleellinen asia, ja kuka ei rakastaisi katsella ihanaa Brighton Pieriä?



10-14-vuotiaiden kohteet

Weymouth on todella englantilainen satamakaupunki, jossa tietenkin satama on tärkein elementti. Kiinnostavia tutkimusretkiä rannoille ja muita mukavia aktiviteettejä. 
Isle of Wight on merellinen, kahden tunnin päässä Lontoosta sijaitseva kaunis saari. Paljon aurinkoista säätä ja hauskanpitoa.
Rookesbury on täydellinen sisäoppilaitosopiskelusta kiinnostuneille. Sisäoppilaitoksessa hyvin hoidetulla alueella paljon urheilumahdollisuuksia ja uima-allas. Rookesburyssa pääset myös mielenkiintoisille retkille ja näkemään kaunista maaseutua. 

Tässä nämä ihanat kaupungit sitten olivat. http://www.ef.fi/lt/destinations/  pääset katsomaan vielä tarkemmat kuvaukset, hintatiedot ja kurssimahdollisuudet jokaisesta Iso-Britannian kohteesta, sekä tietenkin muiden maiden.

- Isa (kik isamandas, saa tulla juttelemaan kielimatkoista!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti