keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kurssivaihtoehdot

Nyt postausta taas pitkästä aikaa.. Ajattelin tänään kertoa teille kursseista mistä voit valita kun varaat oman kielimatkasi.

EFn suosituin kurssi, ja myöskin oma valintani eli International on hyvä valinta niille ketkä haluavat oppia kieltä samassa ryhmässä ulkomaalaisten kanssa. Tunnit ovat interaktiivisia ja keskustelupohjaisia eli ei tarvitse kauhulla odottaa nenä kiinni kirjassa pänttäämistä ja tappavan tylsiä tunteja. iPad-tunteja 2 kertaa viikossa ja lopputyönä multimediaprojekti. Opettaja on paikallinen ja tunteja on 4x40min ma-pe. (USAssa 5x40min neljänä päivänä viikossa)


Classic-kurssilla taas ryhmässäsi on vain oman maasi ihmisiä, eli suomalaisia. Tämä on hieman halvempi vaihtoehto kuin International. Classicissakin lopputyönä multimediaprojekti ja iPad-tunteja on kaksi kertaa viikossa. Tunteja myös 4x40min ma-pe.


International Intensive on niille ketkä haluavat tosissaan opiskella kieltä, kuten "intensive" antaakin ymmärtää. Tässäkin ryhmässä opiskelet myös ulkomaalaisten kanssa, kuten tavallisella International-kurssilla. Lopputyönä myös multimediaprojekti ja iPad-tunteja on hieman enemmän kuin pelkällä International-kurssilla. Tunteja 6x40min ma-pe.


Abi-kurssi antaa sinulle mahdollisuuden valmistautua kirjoituksiisi, ja opiskelet paikallisen sekä suomalaisen opettajan kanssa 6x40min ma-pe.


EFllä on myös Junior-matkoille omat kurssit, eli Junior International ja Junior Classic. Nämä kurssit ovat suunniteltu hieman nuoremmille.

Tässä ei ole kuitenkaan läheskään kaikki. EFllä on vaihtoehtona myös MyStyle-kurssit. Näihin kuuluu mm. Horse Riding Camp, Fashion Studio, Surfing Camp ja Sports Camp.
Ehkä mielenkiintoisin kurssi on Tour Style, minkä mukana voit lähteä Costa Rican- tai Euroopan kiertomatkalle! 


Kurssien saatavuudet riippuvat kohdemaastasi, mutta varmasti saat valittua itsellesi juuri sen oikean vaihtoehdon. 
http://www.ef.fi/lt/courses/ tästä linkistä voit lukea vielä tarkemmin eri kursseista! 

Jos olet miettimässä kielimatkalle lähtöä, mulle saa tulla puhumaan kikissä, missä mut löytää nimellä isaaamanda. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti