maanantai 14. syyskuuta 2015

Miksi valitsin Maltan?

Hei! Ajattelin tehä nyt postauksen siitä, miksi valitsin Maltan kohteekseni. Arvoin pitkään Slieman ja Brightonin välillä, mutta kuten näkyy, päätin että Malta oli minulle se oikea vaihtoehto.

 

 Ensinnäkin, en ole hirveästi päässyt matkustelemaan, varsinkaan lämpimissä rantakohteissa. Olen aina halunnut uida ihanassa turkoosissa meressä, ja se tulee varmasti Maltalla toteutumaan. Tämän viimeisimmän kesän säät myös vähän hirvittivät, eli halusin jonnekkin lämpimään kohteeseen hankkimaan kunnon rusketuksen. Haluan myös kokeilla snorklausta ja muita vesiaktiviteetteja mitä täällä kotosuomessa ei välttämättä pääse kokeilemaan niin hyvin.

 

Etsin ennen matkan varaamista myös paljon tietoa Maltan kulttuurista ja se vaikuttaa todella kiinnostavalta. Ihmiset ovat kuulemma ystävällisiä ja ruoka on hyvää. Rakennukset varsinkin Maltan pääkaupungissa Vallettassa vaikuttavat tosi kivannäköisiltä! Plussaa on myös että Maltan valuutta on euro - ei tarvitse vaihtaa rahoja. 
"Malta on kiehtova sekoitus arabialaista, italialaista ja brittiläistä kulttuuria" 

 

Olen myös aika kova shoppailemaan, ja siihen Maltalla tuntuu olevan aika hyvät mahdollisuudet. Kauppavalikoima on ainakin hieman erilainen kuin Suomessa, sillä Maltalta löytyy ainakin Bershka, Stradivarius, Terranova, Jennyfer ja monia muita kivoja kauppoja. Toki esimerkiksi Lontoo on ihan shoppaajan paratiisi, mutta rakastuin Maltan rantoihin liikaa. 

En tosiaan malta odottaa tätä kielimatkaa. Vaikka en ole vielä itse edes oikeasti käynyt sitä, suosittelen kaikkia joilla on edes vähän kiinnostusta ottamaan asioista selvää. Jos vain on mahdollisuus lähteä, kannattaa lähteä. Vaikka mun matkaan on vielä 268 päivää, olen jo ihan fiiliksissä. Olen samassa Whatsapp-ryhmässä ihanien ihmisten kanssa, jotka on lähdössä myös 8.6 Sliemaan, ja siellä on kiva hehkuttaa tätä matkaa. 

Pähkinänkuoressa, jos mietit kielimatkakohdettasi, Maltaa kannattaa harkita vakavasti!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti