maanantai 14. syyskuuta 2015

EF-kielimatkat

Hei! Olen siis Isa Vantaalta. Olen lähdössä EF:n kautta Maltan Sliemaan 8.6 2016. Olen myös EF Ambassador, eli ajattelin aloittaa tälläisen kielimatkablogin. Tässä postauksessa kerron vähän EFstä ja kielimatkoista yleisesti.
   
Mikä on EF? 

EF (Education First) järjestää kielimatkoja 10-18 vuotiaille nuorille. Ainakin minun kohdallani EF oli todella luotettava. Suosittelen!
 

 
Mihin maihin EF järjestää matkoja?
 
EF:n kautta on mahdollista lähteä todella moniin eri maihin, eli varmasti jokaiselle löytyy jotain.  Voit lähteä Iso-Britanniaan, Maltalle, Ruotsiin, Saksaan, USAan, Australiaan, Irlantiin, Espanjaan tai Japaniin. On myös "EF Discovery Tour", eli voit lähteä Costa Rican- tai Euroopan kiertomatkalle.
 
Kuka voi lähteä kielimatkalle?
 
Kielimatkalle voi lähteä kuka tahansa 10-18 vuotias. 10-14 vuotiaille ja 14-18 vuotiaille on kurssit erikseen. 
 
Missä kielimatkoilla asutaan? 
 
Kielimatkaa varatessasi voit valita host-perheen ja asuntolan/resortin välillä. Host-perheessä pääset luultavasti oppimaan paremmin paikallista kulttuuria ja se on hieman edullisempi, mutta asuntolasta saattaa olla lyhyemmät matkan koululle yms. Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja ja majoituksen voi valita ihan oman mieltymyksen mukaan.
 
Paljon kielimatkat maksavat?
 
EF:n sivuilta ( http://www.ef.fi/lt/ ) löytyy tarkemmin tietoa hinnoista ja muutenkin kielimatkoista, mutta riippuen kohteesta matkat ovat yleensä n. 1500-5000€ .

EF:n kielimatkat koostuvat oppitunneista ja erilaisista, kiinnostavista aktiviteeteistä. Kielimatkalla pääset opiskelemaan lempikieltäsi luonnollisessa ympäristössä. Kielitaito varmasti kohentuu sillä kieltä tarvitaan matkalla ihan arkipäivän tilanteissa kuten kahvilassa tilaaminen. Matkalle voi silti lähteä vaikka ei olekaan kympin oppilas kielissä, sillä jokainen varmasti oppii siellä. 





Mulle voi tosiaan tulla juttelemaan vaikka kikissä isamandas tai snapchatissa isa_amandaa jos jäi vielä jotain kysymyksiä. Kannattaa myös tilata ilmainen EF-esite kotiin tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti