torstai 21. huhtikuuta 2016

Online-infoa, loppulaskua ja lentopäivän vaihtamista

Hei!

Mun matka nyt "uhkaavasti" lähestyy, joten nyt alkaa nämä lopulliset valmistelut. Pari päivää sitten posti toi loppulaskun, jonka mukana tuli kuvassa näkyvä käsikirja, EF-matkalaukkunimi-asia ( :D ), säännöt ja Erika-matkavakuutuskortti. Me otettiin EFn kautta tuo Erika-vakuutus koska se nyt vaikutti helpoimmalta vaihtoehdolta, ja kun otat tuon niin liiderit varmasti tietää että sut on kattavasti vakuutettu. Tämä vakuutus siis on räätälöity hyvin EFn oppilaille, ja se kattaa asioita mitä "normaali" matkavakuutus ei välttämättä korvaisi. 
Tuo Kielimatkailaisen käsikirja oli ihan lifesaver, sen mukana tuli kivasti uuttakin infoa, esim. pakkauslistaa. Saatiin myös matkan säännöt allekirjoitettaviksi. Säännöt oli aika järkevät, ihan hyvä vaan että EFllä on vakavissaan mm. alkoholin juonnista kurssin aikana, siis jos siitä jää kiinni niin ilmeisesti odottaa omakustanteinen lentomatka takaisin Suomeen. Oli myös kotiintuloaikoja ja sen sellaista, mitkä kaikki on ihan välttämättömiä.


Mä osallistuin myös netissä pidettyyn online-infoon. EF järjestää näitä lähtöinfoja myös omilla toimistoillaan, mutta mä päätin katsoa sen nettiversion. Info oli mun mielestä tosi kattava ja vastailtiin kauan mietityttäneisiin kysymyksiinkin hyvin. Tuli vaan hirveä matkakuume kun sitä katsoi, haluan vaan heti-nyt-välittömästi Sliemaan! Jos olet lähdössä matkalle, kannattaa ehdottomasti osallistua infoon joko netssä tai paikan päällä, tuo tosi hyvin selvyyttä lähtemiseen eikä ole niin sekamelskaista. 

Mainitsin jo, että mun kielimatka todellakin lähestyy, tämä tarkoittaa sitä että EF järjestee lentoja yms. asioita. Tästä johtuukin se että mun kurssin lähtöpäivämäärä siirtyi. 08.06.2016 on ollut niin kauan mun alitajunnassa, että tuntuu jotenkin hullulta kun lähdetäänkin päivää myöhemmin, yhdeksäs kesäkuuta. Meidän matka ei muuten lyhene siis päivällä, tullaankin sieltä sitten päivää myöhemmin. Tämä vaihto johtui suuresta oppilasmäärästä, ei ilmeisesti vaan voida mennä kaikki samana päivänä. Eihän tämä muutos mitään suurta eroa tuo, kyse on vaan yhdestä päivästä, 

Tässä postauksessa mainitsin siis nyt muutamia asioita, mitä tulee esiin kun lähtöpäivä tulee lähemmäksi ja lähemmäksi. Tämä on kyllä ihan paras fiilis, enää alle 50 päivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti