tiistai 1. maaliskuuta 2016

USA 1

 United States... On vaikea löytää ihmistä joka ei haluaisi viettää kuukautta Floridassa palmujen ympäröimänä tai ihailla New Yorkin valoja ja skylineä. EFn kanssa pääset jenkeissä ihanalta kuulostaville retkille ja noh, näkemään sitä kuuluista amerikkalaista kulttuuria.

Jos USA siis kiinnostaa, 14-18-vuotiaille on tarjolla Kalifornia (Long Beach), New York ja Florida. 10-14-vuotiaille on saatavilla Boston.

Florida

"Sunshine State" - niin täydellistä. Täältä löydän sen kuuluisan Disney Worldin ja ihanat palmut. Varmasti ihanat maisemat, shoppailumahdollisuudet sekä tietenkin rannat. 


Kalifornia

Kaliforniassa sijaitseva Long Beach sopii ihan satavarmasti auringosta ja rannalla löhöilemisestä pitäville! Ymmärtääkseni Kaliforniassa on useita paikkoja mistä valita, jotta varmasti pääsee mieluisalleen. Muutenkin tuntuu että Kalifornia on monien ykkösunelmakohde, ja varmasti syystä. 


New York

New York, New York... Ihana suurkaupunki, johon tuskiin ikinä kyllästyy. Pääsee näkemään maailmankuulut nähtävyydet, kuten vaikka Vapaudenpatsas. Muodin, musiikin ja viihteen ystävälle varmasti varteenotettava vaihtoehto.


Boston Junior

EF Boston Endicott College tarjoaa rannan, sijainnin historiallisella North Shoren alueella ja mukavan kampuselämän. Nähtävyyksiin kuuluu mm. New England Aquarium! 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti